Now Available at Shopee c7b1371b0f278a182d78cb3a5ba6a00e and Caring Pharmacy Nationwide

Product added to cart

Go to cart Continue shopping

Masalah Yang PainFix Boleh Bantu

Adakah cuma sakit , kekejangan, tegang, lebam
dan terseliuh biasa atau lebih teruk?


Order Kit Kami Untuk Pemulihan Menyeluruh

Order Sekarang

3 Langkah Amalkan Kit PainFix

Kenapa Perlu Pilih PainFix?

Pendekatan pelbagai dimensi untuk kesihatan. Ubat herba, rejimen senaman dan amalan gaya hidup kami yang telah diuji lapangan telah diasah melalui kerja kami dengan pesakit sakit kronik di pusat rawatan di Asia sejak beberapa dekad kebelakangan ini.

Fahami Fungsi Sebenar Kit Kami

Testimoni Kami

Bart Oates, Presiden, Alumni NFL Bekas pemain NFL untuk NY Giants, Philadelphia Stars dan San Francisco 49ers

Saya mendapati bahawa PainFix membantu meremajakan dan memberi saya sedikit kelegaan supaya saya tidak berasa sakit (selepas latihan saya). Apabila saya kembali ke gim keesokan harinya, saya tidak perlu menghabiskan banyak masa untuk meregangkan sendi. Bagi saya, produk seperti PainFix adalah hebat. Ia membantu seorang lelaki untuk bersenam lebih keras dan lebih bermotivasi untuk bersenam. Badan sebenarnya berasa baik, seperti ketika ia masih muda. Dan ia membantu dengan minda anda (untuk bersenam)."

Atlet NFL Profesional Bersara Suka PainFix

Kami menjalankan penyelidikan pasaran dan meninjau sekumpulan 50 atlet NFL yang telah bersara di AS dengan bantuan Persatuan Alumni NFL. Bekas pemain ini menggunakan PainFix selama beberapa hari mengenai isu sepertiKami menjalankan penyelidikan pasaran dan meninjau sekumpulan 50 atlet NFL yang telah bersara di AS dengan bantuan Persatuan Alumni NFL. Bekas pemain ini menggunakan PainFix selama beberapa hari mengenai isu seperti sakit pinggang, bahu dan lutut. sakit pinggang, bahu dan lutut.

Kandungan PainFix Penuh Dengan Puluhan Herba Yang Dirumuskan Untuk Masalah Anda

Diluluskan KKM, MDA

Dengan mendapat kelulusan daripada KKM, MDA. PainFix kini memperoleh penambahan kredibiliti yang signifikan dan dijamin kebolehpercayaannya dalam memastikan keselamatan penggunaannya. Ini menunjukkan bahawa produk ini telah menjalani penilaian yang teliti oleh pihak berkuasa kesihatan, memberikan keyakinan kepada pengguna mengenai keberkesanan dan keamanan PainFix.

Tunggu Apa Lagi Dapatkan Recovery Kit PainFix Sekarang!

Whatsapp Kami Sekarang

Harga Recovery Kit

*Setiap Set Mengandungi 1-Pain Relieving Gel, 1-Restore Patch, 1-Relief Cream

Whatsapp Kami Sekarang

Order Kit Kami Untuk Pemulihan Menyeluruh

Order Sekarang